Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
20 hodnocení
AngeL
19.9.2019
*
*
*
*
*

Jeli jsme tam poměrně dálku a pak jsme s překvapením zjistili, že auto vůbec neodpovídá popisu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Opat
6.8.2019
*
*
*
*
*

Od poslední negativní zkušenosti bych si tam už nic nekoupil. O autě vám napovídají všechno možné, hlavně jak je v perfektním stavu a když dojde na drahou opravu, tak dají ruce pryč.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
adamGorol
24.7.2019
*
*
*
*
*

Turbo odešlo po dvou týdnech ježdění, náhoda?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
František
14.7.2019
*
*
*
*
*

Absolutní lži ve všem co říkají. Zarezervované auto se na pobočce nenacházelo, nechápu jejich styl jednání. Zavolají Vám, že auto je připraveno k prohlédnutí a pak tam přijedete z dálky a auto tam neni a když se pídíte proč, tak Vám řeknou nějakej blábol, že auto je servise, nebo bylo už prodáno!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milan
9.7.2019
*
*
*
*
*

Dozvěděli jsme se o autu jen lži a polopravdy.Souhlasí jen počet najetých kilometrů.Bylo nám řečeno že auto mělo jen malý ťukanec v přední části.Zavezl jem auto do servisu a po patnácti minutách zjistili histori vozu.3 krát bourané škoda celkem za 159000.Ať mi nikdo z bazaru neříká že o tom nevěděli.Při výkupu na nic nepřišl………..Jak říkal servisák už tě mají.Měl pravdu.Reklamační protokol nezabral.auto za 110000 má hodnotu 60000.Jsem idiot a už nikdy více ale po 8 hodinové grilovačce vbazaru jsem by již velmi unaven a podepsal jsem aniž bych si ten štos papírů přečetl.Za chyby se platí ale aspoň už teď vím že ty reportáže v televizi o autobazarech nelhaly a že se jim nedá věŕit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
johny.malcolm
3.7.2019
*
*
*
*
*

Velké špatné, servisní knížka neodpovídala realitě na autě neprofesionální zásah, neorigo díly atp.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
DanielH
24.6.2019
*
*
*
*
*

Na autě začalo odcházet po zakoupení hodně věcí. Auto ESA se k tomu staví zády.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
jirka.dolezal4
20.6.2019
*
*
*
*
*

Také se přidávám s velmi špatnou zkušeností u Auto ESA. Auto jsem si zakoupil z toho důvodu, abych se mohl každý den dostat spolehlivě do práce, proto jsem se snažil s prodejcem najít něco "lepšího". Skončilo to tak, že auto je nepojízdné a opravy se šplhají do závratných výšek. Pamatuji si, jak mě prodejce ujišťoval o kvalitě a spolehlivosti zakoupeného vozu!!! Reklamace se u nich nechytam.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rostimir007
12.4.2019
*
*
*
*
*

Nabídl jsem k prodeji Toyotu Aygo, 2013,1.majitel, slušná výbava,nebouráno, pak telefon z centrály, ano, chcete za auto 100.000Kč, žádný problém, přijeďte. Technik byl milý, vše prozkoumal, pak přišla nabídka...prý odřenina na blatníku se musí opravit a je tam moc najetých km (120 tkm), jejich nabídka byla výkup 70.000Kč, odmítl jsem, chtěl jsem tedy 95.000Kč, porada s tzv.manažerem a jejich další nabídka 85.000Kč. Usmál jsem se a zmizel. Centrála vám nabízí vámi požadovanou cenu, pak vám nabídnou cca 2/3. Už NIKDY více, nedoporučuji a vícekrát už tam nevkročím (před léty jsem zažil totéž v jiném velkém bazaru), takže praktiky pořád stejné, děs a hrůza.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
bpanther
12.2.2019
*
*
*
*
*

Skocil jsem na volavku. Felicie jak z fabriky. Prej ze ji dovezou. Litr zaloha. Pak ze uz je prodana. Mame ale tady jinou peknou. Jina pekna netahla, rezata, pak nesla nastartovat, ukazatel stavu kapaliny napovidal ze je neco s chladicim systemem. K smichu. Nebo k placi?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 221 410 111
fax:
+420 221 410 310
e-mail:
zakaznickecentrum@autoesa.cz
web:
www.autoesa.cz
facebook:
facebook.com/autoesa
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno