Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
17 hodnocení
František
14.7.2019
*
*
*
*
*

Absolutní lži ve všem co říkají. Zarezervované auto se na pobočce nenacházelo, nechápu jejich styl jednání. Zavolají Vám, že auto je připraveno k prohlédnutí a pak tam přijedete z dálky a auto tam neni a když se pídíte proč, tak Vám řeknou nějakej blábol, že auto je servise, nebo bylo už prodáno!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milan
9.7.2019
*
*
*
*
*

Dozvěděli jsme se o autu jen lži a polopravdy.Souhlasí jen počet najetých kilometrů.Bylo nám řečeno že auto mělo jen malý ťukanec v přední části.Zavezl jem auto do servisu a po patnácti minutách zjistili histori vozu.3 krát bourané škoda celkem za 159000.Ať mi nikdo z bazaru neříká že o tom nevěděli.Při výkupu na nic nepřišl………..Jak říkal servisák už tě mají.Měl pravdu.Reklamační protokol nezabral.auto za 110000 má hodnotu 60000.Jsem idiot a už nikdy více ale po 8 hodinové grilovačce vbazaru jsem by již velmi unaven a podepsal jsem aniž bych si ten štos papírů přečetl.Za chyby se platí ale aspoň už teď vím že ty reportáže v televizi o autobazarech nelhaly a že se jim nedá věŕit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
johny.malcolm
3.7.2019
*
*
*
*
*

Velké špatné, servisní knížka neodpovídala realitě na autě neprofesionální zásah, neorigo díly atp.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
DanielH
24.6.2019
*
*
*
*
*

Na autě začalo odcházet po zakoupení hodně věcí. Auto ESA se k tomu staví zády.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
jirka.dolezal4
20.6.2019
*
*
*
*
*

Také se přidávám s velmi špatnou zkušeností u Auto ESA. Auto jsem si zakoupil z toho důvodu, abych se mohl každý den dostat spolehlivě do práce, proto jsem se snažil s prodejcem najít něco "lepšího". Skončilo to tak, že auto je nepojízdné a opravy se šplhají do závratných výšek. Pamatuji si, jak mě prodejce ujišťoval o kvalitě a spolehlivosti zakoupeného vozu!!! Reklamace se u nich nechytam.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rostimir007
12.4.2019
*
*
*
*
*

Nabídl jsem k prodeji Toyotu Aygo, 2013,1.majitel, slušná výbava,nebouráno, pak telefon z centrály, ano, chcete za auto 100.000Kč, žádný problém, přijeďte. Technik byl milý, vše prozkoumal, pak přišla nabídka...prý odřenina na blatníku se musí opravit a je tam moc najetých km (120 tkm), jejich nabídka byla výkup 70.000Kč, odmítl jsem, chtěl jsem tedy 95.000Kč, porada s tzv.manažerem a jejich další nabídka 85.000Kč. Usmál jsem se a zmizel. Centrála vám nabízí vámi požadovanou cenu, pak vám nabídnou cca 2/3. Už NIKDY více, nedoporučuji a vícekrát už tam nevkročím (před léty jsem zažil totéž v jiném velkém bazaru), takže praktiky pořád stejné, děs a hrůza.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
bpanther
12.2.2019
*
*
*
*
*

Skocil jsem na volavku. Felicie jak z fabriky. Prej ze ji dovezou. Litr zaloha. Pak ze uz je prodana. Mame ale tady jinou peknou. Jina pekna netahla, rezata, pak nesla nastartovat, ukazatel stavu kapaliny napovidal ze je neco s chladicim systemem. K smichu. Nebo k placi?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sarabee
22.1.2018
*
*
*
*
*

Auto jezdí už víc než půl roku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tkacik.martin24
5.10.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem v Esách Černý most Octavii III, která měla mít servisní historii doloženou servisní knížkou. Servisní knížka mi byla ukázána v PC pouze nascanovaná, ale prodejcem a později slečnou, která semnou vyplňovala papíry mi bylo řečeno, že ji má a že mi bude zaslána společně s velkým TP. Přišel pouze velký TP bez servisky, která údajně byla vyřazena, protože v ní nebylo uvedeno VIN ( bylo mi to sděleno přes telefon, dle sdělení technika ve škodovce nesmysl). Chtěl jsem tedy zaslat to co jsem viděl¨v PC. Podotýkám, že v PC byla serviska Octavia III se stavem km a servisem v češtině. Na email mi však přišla serviska na VW Touran a světe div se, km v servisce u Touranu byly stejně jako na tachometru v mé Octě. Že by náhoda?????? Mám takové podezření, že dochází k manipulaci se servisní knížkou, dezinformaci zákazníka a tudíž k podvodu. Zatím vyčkávám jak se k problému postaví, protože tímto fakticky klesá také cena vozidla. Pokud nedojde ze strany Auto Esa k nápravě a popř. adekvátní kompenzaci budu se radit o právních krocích s právníkem, který se na to již těšíí a celou věc pravděpodobně zveřejním ve sdělovacích prostředcích a na sociální síti. Takže každý kdo si budete chtít u nich koupit auto si dávejte pozor co podepisujete a jestli věříte, že budete mít servisní knížku, tak na to raději moc nespoléhejte. Dávejte také pozor na skryté poplatky, které nejsou zahrnuty v ceně vozu. Tyto poplatky se můžou vyšplhat až do výše 10 000. Tímto nechci říct, že tam jsou všechny auta špatná, ale taková je má zkušenost. Osobně vím, že si tam auto již určitě nekoupím. Ještě taková perlička. Dával jsem auto na protiúčet a na pobočce jsem strávil cca 7 hodin.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dalibor 68
3.3.2017
*
*
*
*
*

V Auto ESA jsem koupil už dvě auta, Fabii v Praze a před nedávnem u nás v Budějovicích druhé auto. U Fabie jsem reklamovali tlumič a příplatků mi opravu, takže spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 221 410 111
fax:
+420 221 410 310
e-mail:
zakaznickecentrum@autoesa.cz
web:
www.autoesa.cz
facebook:
facebook.com/autoesa
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno