Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
11 hodnocení
Jirka
6.5.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, firmu nemůžu ohodnotit ani jednou hvězdičkou a doporučuji všem se této firmě vyhnout obloukem a pokud už něco v ESA kupujete pořádně si přečíst všechny smlouvy, které podepisujete, snaží se Vás dostat do stresu a pod tlak, snaží se co nejdříve auta zbavit asi vědí proč, při zkušební jízdě zjištěné sebemenší závady chtějte odstranit, jinak auto nekupujte, reklamaci Vám s velkou pravděpodobností zamítnou, naslibují hory doly v podobě různých pojištění, které si samozřejmě musíte zaplatit, ale při podrobném prostudování zjistíte, že jste zaplatili něco co je téměř k ničemu. Stydím se, mám vysokou školu a nechal jsem se totálně napálit. Chtěl jsem zánovní auto s malým nájezdem, ale z toho co jsem pod tlakem a ve stresu pořídil jsem velmi zklamán. Jirka a zkušenost s ESA v Olomouci - 6.5. 2020

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milan
9.7.2019
*
*
*
*
*

Dozvěděli jsme se o autu jen lži a polopravdy.Souhlasí jen počet najetých kilometrů.Bylo nám řečeno že auto mělo jen malý ťukanec v přední části.Zavezl jem auto do servisu a po patnácti minutách zjistili histori vozu.3 krát bourané škoda celkem za 159000.Ať mi nikdo z bazaru neříká že o tom nevěděli.Při výkupu na nic nepřišl………..Jak říkal servisák už tě mají.Měl pravdu.Reklamační protokol nezabral.auto za 110000 má hodnotu 60000.Jsem idiot a už nikdy více ale po 8 hodinové grilovačce vbazaru jsem by již velmi unaven a podepsal jsem aniž bych si ten štos papírů přečetl.Za chyby se platí ale aspoň už teď vím že ty reportáže v televizi o autobazarech nelhaly a že se jim nedá věŕit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
DanielH
24.6.2019
*
*
*
*
*

Na autě začalo odcházet po zakoupení hodně věcí. Auto ESA se k tomu staví zády.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
sarabee
22.1.2018
*
*
*
*
*

Auto jezdí už víc než půl roku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tkacik.martin24
5.10.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem v Esách Černý most Octavii III, která měla mít servisní historii doloženou servisní knížkou. Servisní knížka mi byla ukázána v PC pouze nascanovaná, ale prodejcem a později slečnou, která semnou vyplňovala papíry mi bylo řečeno, že ji má a že mi bude zaslána společně s velkým TP. Přišel pouze velký TP bez servisky, která údajně byla vyřazena, protože v ní nebylo uvedeno VIN ( bylo mi to sděleno přes telefon, dle sdělení technika ve škodovce nesmysl). Chtěl jsem tedy zaslat to co jsem viděl¨v PC. Podotýkám, že v PC byla serviska Octavia III se stavem km a servisem v češtině. Na email mi však přišla serviska na VW Touran a světe div se, km v servisce u Touranu byly stejně jako na tachometru v mé Octě. Že by náhoda?????? Mám takové podezření, že dochází k manipulaci se servisní knížkou, dezinformaci zákazníka a tudíž k podvodu. Zatím vyčkávám jak se k problému postaví, protože tímto fakticky klesá také cena vozidla. Pokud nedojde ze strany Auto Esa k nápravě a popř. adekvátní kompenzaci budu se radit o právních krocích s právníkem, který se na to již těšíí a celou věc pravděpodobně zveřejním ve sdělovacích prostředcích a na sociální síti. Takže každý kdo si budete chtít u nich koupit auto si dávejte pozor co podepisujete a jestli věříte, že budete mít servisní knížku, tak na to raději moc nespoléhejte. Dávejte také pozor na skryté poplatky, které nejsou zahrnuty v ceně vozu. Tyto poplatky se můžou vyšplhat až do výše 10 000. Tímto nechci říct, že tam jsou všechny auta špatná, ale taková je má zkušenost. Osobně vím, že si tam auto již určitě nekoupím. Ještě taková perlička. Dával jsem auto na protiúčet a na pobočce jsem strávil cca 7 hodin.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dalibor 68
3.3.2017
*
*
*
*
*

V Auto ESA jsem koupil už dvě auta, Fabii v Praze a před nedávnem u nás v Budějovicích druhé auto. U Fabie jsem reklamovali tlumič a příplatků mi opravu, takže spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lenka M.
4.1.2017
*
*
*
*
*

Velký výběr Fabii, ochotný a příjemný prodejce i paní v kanceláři. Celkově spokojenost, nebylo co vytknout

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza L.
1.12.2016
*
*
*
*
*

O víkendu jsem ve Šterboholech koupil starší Volkswagen Golf jako první auto pro syna. I když to bylo jen levné auto za 55 tisíc, byl prodejce velmi ochotný a celý nákup hodnotím pozitivně. Na bazaru jsme byli jako první hned v osm hodin a chvilku po desáté jsme měli vyřízeno.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kamil
16.5.2016
*
*
*
*
*

Na pobočce jsem byl už dvakrát. Jednou jako doprovod, jednou jako kupující. V obou případech jsem narazil na jiný personál a můžu říct, že to fakt udělá hodně. Když jsem si byl kupovat já auto, byl tam borec, který se v autech fakt vyznal, takže jsme to všechno mohli probrat i třeba co se týče výkonů auta, spotřeby a podobně. Když si tam vybíral auto kámoš, byl tam nějaký ňouma, který tyhle věci moc neovládal. No každopádně co se aut týče, maj fakt velký výběr, na to si myslím, že utáhnou nejvíc lidí. Ale chce si to dát fakt čas a vybírat s rozumem. Já jsem nakonec odjel s Mazdou CX-7 2.2 MZR-CD. Dal jsme na doporučení prodejce a můžu říct, že jsem prozatím s jízdními vlastnostmi spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
MarketaKourilova
30.9.2015
*
*
*
*
*

Minulý týden jsme tu s manželem kupovali Berlingo a vše proběhlo celkem standardně. Nemůžeme si na nic stěžovat, ale extra třída v rámci autobazarů to také není. Spíš takový lepší průměr.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno