Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
41 hodnocení
slunicko.maca
6.2.2023
*
*
*
*
*

Bohužel máme stejné špatně zkusenosti. Chci dát celou věc k soudu, připojíte se? slunicko.maca@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martis
3.2.2023
*
*
*
*
*

Jsou to podvodníci velkého kalibru. Mám stejné zkušenosti jako mnoho ostatních, v září jsem koupila Fabii II v Českých Budějovicích. Zaplatit chtěli okamžitě, papíry a všechny dokumenty jsem dostala až mailem, na přečtení na místě nebyl čas. Na žádné velké vady jsme nebyli upozorněni, ještě ho vychvalovali. S autem jsme odjeli, samozřejmě až po zaplacení a po ujetí pár kilometrů začalo v motoru klepat. Dali jsme to do autorizovaného servisu, kde nám sdělili, že je to nakonec na výměnu motoru, skrytá vada, která již byla navíc opravovaná. Reklamace ihned napsána i s popisem od servisu, samozřejmě zamítnuto s odůvodněním že v době koupě bylo OK a koupila jsem ojeté auto. U nich již nikdy více!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lubinek5529
1.2.2023
*
*
*
*
*

Poprvé jsem využil jejich služeb a niky už více. Prodali mi vůz se závadami na které mně neupozornili.Na závady jsem přišel až doma a reklamaci neuznali. Po dlouhém dohadování mi nabídli 1000,- kč jako útěchu kterou jsem samozřejmě nepříjal a pojal jem to jako urážku zákazníka.Tomuto auto bazaru se obloukem vyhýbejte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
klaudiek
30.1.2023
*
*
*
*
*

Za žádných okolnosti nedoporučuji!!! Nabízejí auta s neznámou historií,žádná garance..nic! Nechápu jak si to mohou dovolit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dekvlastik
26.1.2023
*
*
*
*
*

Dobrý den .koupil jsem u nich volkswagen touran. Kilometry sedí. Tak jsem auto dal na výměnu oleje,filtrů,nové rozvody a svíčky. Pak jsem auto odvezl na fólie.tam mi na druhý den řekl že mi teče voda.tak hned jsem jel do servisu a tam mi řekli že auto bylo jemné bourane do chladiče a že mám prasklou nádobku na ostřikovače a že dráty byli spravované od elektriky amaterem. Řešit z auto esa to nemá cenu a auto už u nich nekupovat.ziki

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
kostricar
23.1.2023
*
*
*
*
*

Koupil jsem na splátky oktávku. Po vyřešení všech papíru, jsem odjel domů. Než jsem dojel domů, rozšířila se mi kontrolka motoru. Dal jsem to na diagnostiku a porucha turba. Tak druhý den jsem jel tam podat reklamaci. Sepsal jsem ji na místě, ale za tři dny se ozvali že se reklamace neuznává! Takže ČOI to jistí. Je to skrytá vada.Je to bazar v Ostravě

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
rejmonpes
26.11.2022
*
*
*
*
*

No hrůza jedeme si pro auto podle fotky a stojí tam úplně jiné prej foto je jen ilustrační. Auto bylo omlácené a mělo stočeně km . Jsou to lháři!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
milan m
15.11.2022
*
*
*
*
*

nejhorší jednání co jsem při obchůzkách po bazarech zazžil, rozhodně nemůžu doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
MartinS
5.11.2022
*
*
*
*
*

Drzé až arogantní chování,podání lživých a nepřesných informací před dovezením vozu na jinou pobočku a i následně při prohlédnutí automobilu. Když jsem auto odmítl okamžité arogantní chování se slovy co bych jako chtěl za 255 000 kč. Po odmítnutí automobilu se s váma okamžitě přestanou bavit a při odchodu se slovy,však vy se ještě vrátíte. Pobočka Auto Esa v Chomutově. Nedoporučuji !!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Mhanisek
4.11.2022
*
*
*
*
*

Již nikdy více. Ano když se jedná o prodej tak se kolem vás točí,věnují se vám. Do prvního problému. Reklamace v zákonné lhůtě neuznávají s vyjádřením ,koupil jste si ojeté auto se kterým jezdíte. Další věc,každému kdo chce tady koupit auto vřele doporučuji nechat si vše vytisknout (dávají totiž smlouvy k podpisu elektronicky) a pozorně před podpisem přečíst. Prodávají služby o které nestojíte a ještě se slovy tady od nás máte tuto a tuto službu. V důsledku zjistíte,že jste o 20 tisíc ještě lehčí. Jedná se o pobočku v Ostravě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno