Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
27 hodnocení
ivo@seznam.cz
12.8.2022
*
*
*
*
*

Koupě vozu v Auto ESA v K.Varech!Odešla spojka po ujetí cca.500 km.Nedoporučuji.Ivo Krejčí,Ostrov nad Ohří

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lucinkas2005
14.7.2022
*
*
*
*
*

Dobrý den moje hodnocení je takové že jsem zklamaná a opravdu už nikdy nic nekoupím od Vás chápu že vozy nejsou stoprocentní ,ale před koupí vozidla jsme vás upozorňovali že auto se nám nezdá že vydává divné zvuky i přes to jste nás ubezpečil že vše je v pořádku a my hlupáci auto kopulí .Bohužel po zkontrolování v autorizovaném servisu bylo zjištěno že jsou špatně rozvody konkrétně řetěz. Chápu že se to může stát ,ale u auto které stálo pomalu 300tisic to je tedy masakr. Moc mě to mrzí protože jsem myslela že máte slušně jednání a mohu vám věřit. Bohužel. Auto si nechám opravit ,ale u vás už nic nekoupím. Bohužel Lucie Gundackerova jedná se o pobočku Plzeň

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
pavla.pe
9.3.2022
*
*
*
*
*

Zatím mám koupi jen rozjednanou, tak hodnotím první dojem. Jednání je dlouhé, ale personál velice milý a ochotný. Pán co se mnou vyřizoval financování tak ale "mlel z posledního". Byl na konci dvoudenní služby a asi to není žádný med. I tak byl ale velice ochotný při vysvětlování postupu. Upozorňuji ale na zavádějící ceny, kdy snížená cena prý při financování platí jen pro podnikatele! Nikoli obecně pro všechny, kdo chtějí auta na splátky. Na to vás v telefonu při sjednávání schůzky neupozorní ale naopak vás o snížené ceně utvrzují včetně ještě prý nějaké slevy, o které na místě nepadne ani slovo. Recenze tu čtu až teď, tak nevím, jestli koupi dokončím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Jakub N.
10.10.2021
*
*
*
*
*

Záměrně inzerují i více než 7 dní prodané vozy, ale klientsky zajímavé. Následně oznámí, že bohužel, že vozidlo je prodané, ale mohou nabídnout jiné (v mém případě chci octávii, přesně dané specifikace a nabídnou mi 2 peugeoty a yettiho?) Vyhledám jiné auto, odešlu rezervaci, nikdo se neozve. Vyhledám za pár dní další úplně jiné auto, odešlu rezervaci z aplikace mobilního telefonu, rezervaci z mobilního webu, rezervaci z normálního webu a na auto Esa dojde jen ta z mobilní aplikace. Takže ještě jsem od nich auto ani nekoupil, ale už teď vím, že ani kupovat nebudu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Tomáš
29.8.2021
*
*
*
*
*

Napříč všemi negativními reakcemi zde musím napsat svojí recenzi. Měl jsem zarezervovanou Audi A4. Zhruba po hodině jsem měl telefonát že toto auto má předemnou rezervovaný pán, a že má rezervaci do 5 hodin dopoledne. Ať si zavolám kolem 6 - 7 hodiny. Znovu jsem tedy volal a pán mi sdělil že rezervaci prodloužili. Druhý den jsem volal znovu. Paní mi sdělila že pán nedorazil a je tedy volné. Po příjezdu na místo jsme nemuseli ani nikomu říkat, protože za tu dobu (cca 2 hodinky) se nás ptalo tak 5 lidí jestli potřebujeme s něčím poradit. Auto jsme si projeli. Prohlédli. Po odjezdu s potvrzením plné moci a návratu k Auto ESA se nám rozsvítila kontrolka nízké hladiny oleje. Nahlásili jsme to, do pár minut u nás byl prodejce a auto odvezl na doplnění. Informovali nás i o tom že pokud by se to zobrazilo znovu, tak máme auto reklamovat. Pár dní (zřejmě z důvodu oxidace některých relátek) mě auto spadlo do nouzového režimu. Druhý den ovšem auto zase jelo bez problémů. Reklamační formulář už byl odeslán. Ozvali se druhý den s tím, že jsem byl obeznámen se stavem vozidla, a že je mrzí že k něčemu takovému došlo a ať auto přivezu buď do Prahy nebo do nejbližší pobočky Auto ESA a ať zbytečně neodkládám odvoz auta. Po příjezdu na pobočku v Pardubicích od nás převezl auto manažer, napsal si stav kilometrů, nádrže, jak auto vypadá, řekl nám že si to píše kvůli tomu, kdyby například v servise nějakým způsobem auto jinak poškodili než bylo v protokolu. Auto převzali. Po vyřízení reklamace auto bylo ve stavu jakým jsem ho předával, ovšem po opravě. Auto stále jezdí. Nebyl žádný problém. Za mě přístup perfektní, opravdu min. 5 lidí se nás ptalo jestli potřebujeme s něčím poradit. Takže skvělé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne5
radajan300
20.8.2021
*
*
*
*
*

Kladnou recenzi na Auto ESA? Rozhodně ne! Po mě zkušenosti jsem rád, že jsem to plno známým rozmluvil..4 dny po koupi auta mi odešel synchron čtyřky. Při koupi bylo slibů, jak dávají záruku na motor a převodovku až na rok na cokoliv, když se rozsvítí kontrolka atd. Reklamoval jsem tedy převodovku, jelikož je to skrytá závada no co poslali mě do patřičných míst, že auto je starší a jeho stav odpovídá atd. Po telefonátu s reklamacnim technikem Kovaříkem jsem se ani nestačil divit jaký tam mají bordel! Chudák ani nevěděl, co má mluvit a hlavně o čem. Povídal mi o převodovce, že jsem podepsal, že má závadu a přitom nikde nic o převodovce nebylo, dále mluvil pořád o 5 stupnove a přitom mám 6 stupňovou převodovku. Při upozornění mi to vysvětlil, že 6 stupňů znamená 5 rychlostí dopředu a 1 dozadu 😆 nechápu co takový individum tam dělá! Prostě naslibuji vše jen aby vydělali, ale pak člověk spláče. Prostě NEDOPORUČUJI!! Změna jejich hesla, kdo chce auto DO lesa, koupí auto u ESA

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
M.fedrselova
28.7.2021
*
*
*
*
*

Nejhorší výkup vozů dlouhé hodiny čekání a nejhorší je že peníze nám ani dodnes nevyplatili, příšerný přístup rozhodně nedoporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Mint
22.6.2021
*
*
*
*
*

Naprosto špatná zkušenost! Po telefonické domluvě jsme měli zarezervováno vozidlo. Jeli jsme co nejrychleji na prodejnu (blízko to zrovna není) a pán na pobočce nám tvrdí, že už je vozidlo prodané! Jak je tohle možné, když už si auto člověk zarezervuje??? Kdyby aspoň nabídli nějakou kompenzaci. A to není zdaleka to jediné. Neskutečný bordel tam vedou a hlavně ať mají prachy prachy prachy. Už nikdy více!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
nemcickyadam
2.6.2021
*
*
*
*
*

Napříč negativním recenzím musím napsat i já jednu pozitivní, auto jsem od auto esa nekupoval ale prodával. Následující den po zveřejnění inzerátu se mi z auto esa ozvali minimálně 3 lidé od auto esa, prodával jsem škodu octavii I 1.6 MPI za cenu 50k, po telefonickém rozhovoru mi bylo sděleno že onuž kupní cenu mi uhradí v plné výši pokud budu ochoten přijet. Jelikož o bazarech typu auto esa nebo AAA vím moc dobře tak jsem na podmínky nepřistoupil a řekl jsem že pokud mají o auto zájem mohou si ho přijet prohlédnout. Asi za 2 dny se mi ozvali že jsou ochotní se na něj přijet podívat ale že mi nabízí 45k s čímž jsem souhlasil jelikož auto nebylo v ideálním stavu (vše jsem jim sdělil), přijel borec, podíval se, kousek se projel a řekl mi zda slevím 5k za nefuknční palubní počítač, ukazatel stavu nádrže a teploty vody( nutná výměna kabelového svazku) nacož jsem mu odpověděl že o těchto skutečnostech byli informování jak telefonicky tak přímo v mém inzerátu. Pán se se mnou dále nijak nehádal ani se nesnažil vyjednávat, s tím by stejně nepochodil. Tudíž jsme si plácli a za další 3 dny přijel, já jsem mu předal kupní smlouvu a on mi vyplatil peníze na ruku. Musím říct že moje zkušenost je velmi dobrá i napříč špatným recenzím jak na internetu tak z doslechu. Proto radím všem co chtějí prodat auto a nevěří bazarům, žádejte o to aby přijeli oni k vám, pokud nebudou mít zájem hledal bych spíše u soukromých osob a bazary poslal pryč.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
erin
15.3.2021
*
*
*
*
*

Téměř nikdy nepíšu recenze, ale tady musím. Dnes jsme si nechali přivézt auto pracovníky auto Esa se službou Auto až domů s tím, že auto necháme prohlédnout v našem blízkém servisu. Mechanik přišel na stočený tachometr díky zapomenuté cedulce ve dveřích ještě z Německa. Auto si odvezli tedy zpět s tím, že kupovat auto s důkazem stočeného tachometru nebudeme. Technik se omluvil s tím, že to budou řešit, že to je opravdu vyjímka. Že jim cestou upadl svařovaný výfuk ani nemá cenu zmiňovat. A o pár hodin později je to samé auto na jejich stránkách znovu, za stejnou cenu a počtem kilometrů!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano16 ne0
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno