Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
24 hodnocení
Jakub N.
10.10.2021
*
*
*
*
*

Záměrně inzerují i více než 7 dní prodané vozy, ale klientsky zajímavé. Následně oznámí, že bohužel, že vozidlo je prodané, ale mohou nabídnout jiné (v mém případě chci octávii, přesně dané specifikace a nabídnou mi 2 peugeoty a yettiho?) Vyhledám jiné auto, odešlu rezervaci, nikdo se neozve. Vyhledám za pár dní další úplně jiné auto, odešlu rezervaci z aplikace mobilního telefonu, rezervaci z mobilního webu, rezervaci z normálního webu a na auto Esa dojde jen ta z mobilní aplikace. Takže ještě jsem od nich auto ani nekoupil, ale už teď vím, že ani kupovat nebudu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš
29.8.2021
*
*
*
*
*

Napříč všemi negativními reakcemi zde musím napsat svojí recenzi. Měl jsem zarezervovanou Audi A4. Zhruba po hodině jsem měl telefonát že toto auto má předemnou rezervovaný pán, a že má rezervaci do 5 hodin dopoledne. Ať si zavolám kolem 6 - 7 hodiny. Znovu jsem tedy volal a pán mi sdělil že rezervaci prodloužili. Druhý den jsem volal znovu. Paní mi sdělila že pán nedorazil a je tedy volné. Po příjezdu na místo jsme nemuseli ani nikomu říkat, protože za tu dobu (cca 2 hodinky) se nás ptalo tak 5 lidí jestli potřebujeme s něčím poradit. Auto jsme si projeli. Prohlédli. Po odjezdu s potvrzením plné moci a návratu k Auto ESA se nám rozsvítila kontrolka nízké hladiny oleje. Nahlásili jsme to, do pár minut u nás byl prodejce a auto odvezl na doplnění. Informovali nás i o tom že pokud by se to zobrazilo znovu, tak máme auto reklamovat. Pár dní (zřejmě z důvodu oxidace některých relátek) mě auto spadlo do nouzového režimu. Druhý den ovšem auto zase jelo bez problémů. Reklamační formulář už byl odeslán. Ozvali se druhý den s tím, že jsem byl obeznámen se stavem vozidla, a že je mrzí že k něčemu takovému došlo a ať auto přivezu buď do Prahy nebo do nejbližší pobočky Auto ESA a ať zbytečně neodkládám odvoz auta. Po příjezdu na pobočku v Pardubicích od nás převezl auto manažer, napsal si stav kilometrů, nádrže, jak auto vypadá, řekl nám že si to píše kvůli tomu, kdyby například v servise nějakým způsobem auto jinak poškodili než bylo v protokolu. Auto převzali. Po vyřízení reklamace auto bylo ve stavu jakým jsem ho předával, ovšem po opravě. Auto stále jezdí. Nebyl žádný problém. Za mě přístup perfektní, opravdu min. 5 lidí se nás ptalo jestli potřebujeme s něčím poradit. Takže skvělé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
radajan300
20.8.2021
*
*
*
*
*

Kladnou recenzi na Auto ESA? Rozhodně ne! Po mě zkušenosti jsem rád, že jsem to plno známým rozmluvil..4 dny po koupi auta mi odešel synchron čtyřky. Při koupi bylo slibů, jak dávají záruku na motor a převodovku až na rok na cokoliv, když se rozsvítí kontrolka atd. Reklamoval jsem tedy převodovku, jelikož je to skrytá závada no co poslali mě do patřičných míst, že auto je starší a jeho stav odpovídá atd. Po telefonátu s reklamacnim technikem Kovaříkem jsem se ani nestačil divit jaký tam mají bordel! Chudák ani nevěděl, co má mluvit a hlavně o čem. Povídal mi o převodovce, že jsem podepsal, že má závadu a přitom nikde nic o převodovce nebylo, dále mluvil pořád o 5 stupnove a přitom mám 6 stupňovou převodovku. Při upozornění mi to vysvětlil, že 6 stupňů znamená 5 rychlostí dopředu a 1 dozadu 😆 nechápu co takový individum tam dělá! Prostě naslibuji vše jen aby vydělali, ale pak člověk spláče. Prostě NEDOPORUČUJI!! Změna jejich hesla, kdo chce auto DO lesa, koupí auto u ESA

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
M.fedrselova
28.7.2021
*
*
*
*
*

Nejhorší výkup vozů dlouhé hodiny čekání a nejhorší je že peníze nám ani dodnes nevyplatili, příšerný přístup rozhodně nedoporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mint
22.6.2021
*
*
*
*
*

Naprosto špatná zkušenost! Po telefonické domluvě jsme měli zarezervováno vozidlo. Jeli jsme co nejrychleji na prodejnu (blízko to zrovna není) a pán na pobočce nám tvrdí, že už je vozidlo prodané! Jak je tohle možné, když už si auto člověk zarezervuje??? Kdyby aspoň nabídli nějakou kompenzaci. A to není zdaleka to jediné. Neskutečný bordel tam vedou a hlavně ať mají prachy prachy prachy. Už nikdy více!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
nemcickyadam
2.6.2021
*
*
*
*
*

Napříč negativním recenzím musím napsat i já jednu pozitivní, auto jsem od auto esa nekupoval ale prodával. Následující den po zveřejnění inzerátu se mi z auto esa ozvali minimálně 3 lidé od auto esa, prodával jsem škodu octavii I 1.6 MPI za cenu 50k, po telefonickém rozhovoru mi bylo sděleno že onuž kupní cenu mi uhradí v plné výši pokud budu ochoten přijet. Jelikož o bazarech typu auto esa nebo AAA vím moc dobře tak jsem na podmínky nepřistoupil a řekl jsem že pokud mají o auto zájem mohou si ho přijet prohlédnout. Asi za 2 dny se mi ozvali že jsou ochotní se na něj přijet podívat ale že mi nabízí 45k s čímž jsem souhlasil jelikož auto nebylo v ideálním stavu (vše jsem jim sdělil), přijel borec, podíval se, kousek se projel a řekl mi zda slevím 5k za nefuknční palubní počítač, ukazatel stavu nádrže a teploty vody( nutná výměna kabelového svazku) nacož jsem mu odpověděl že o těchto skutečnostech byli informování jak telefonicky tak přímo v mém inzerátu. Pán se se mnou dále nijak nehádal ani se nesnažil vyjednávat, s tím by stejně nepochodil. Tudíž jsme si plácli a za další 3 dny přijel, já jsem mu předal kupní smlouvu a on mi vyplatil peníze na ruku. Musím říct že moje zkušenost je velmi dobrá i napříč špatným recenzím jak na internetu tak z doslechu. Proto radím všem co chtějí prodat auto a nevěří bazarům, žádejte o to aby přijeli oni k vám, pokud nebudou mít zájem hledal bych spíše u soukromých osob a bazary poslal pryč.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
erin
15.3.2021
*
*
*
*
*

Téměř nikdy nepíšu recenze, ale tady musím. Dnes jsme si nechali přivézt auto pracovníky auto Esa se službou Auto až domů s tím, že auto necháme prohlédnout v našem blízkém servisu. Mechanik přišel na stočený tachometr díky zapomenuté cedulce ve dveřích ještě z Německa. Auto si odvezli tedy zpět s tím, že kupovat auto s důkazem stočeného tachometru nebudeme. Technik se omluvil s tím, že to budou řešit, že to je opravdu vyjímka. Že jim cestou upadl svařovaný výfuk ani nemá cenu zmiňovat. A o pár hodin později je to samé auto na jejich stránkách znovu, za stejnou cenu a počtem kilometrů!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
774193419
23.2.2021
*
*
*
*
*

Je vcelku zbytečné utrácet peníze za pojistku skrytých závad, když v případě poruchy motoru Vám auto essa oznámí dopisem že auto Vám neopraví neboť je staré a použité. Obávám se že další sliby tohoto ústavu ohledně servisu vyjdou planě. Takže doporučuji nevěřit a nekupovat předražené auto. Za mne jedna hvězda. Pavel Bobek Sokolov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
vitil
16.2.2021
*
*
*
*
*

Dne 18.1.2021 jsem zakoupil v Auto Esa na pobočce v Ostravě vůz VW Passat rok 2008...Později jsem si nechal v autorizovaném servise Auto Heller prověřit vozidlo, kde bylo zjištěno, že v roce 2013 už vůz měl najeto 290 000Km a Auto Esa ho prodávali s údajem najeto 233 202km při koupi (18.1.2021).Po kontaktování reklamačního oddělení mi přišla odpověď, že reklamace byla zamítnuta z důvodu podepsání protokolu o stavu vozidla. Šel jsem tedy na pobočku osobně, kde mi pán manažer vytisknul znovu Protokol o stavu vozidla, který mi původně záměrně nedali. Podpis byl pouze na třetí straně a nikoliv na první ani druhé, manažer pobočky mi to nebyl schopen vysvětlit.Jsem si vědom, že jsem první ani druhou stranu, kde je vše podstatné neviděl, a byla mi tedy na tabletu pro podpis nastavená pouze třetí strana k podpisu.Manažer mě odkázal, abych napsal řediteli Auto Esa o doplňující slevu popřípadě výběr jiného vozu, kde mi přišla odpověď, že jsem měl možnost od smlouvy odstoupit celých dlouhých 14 dnů a nemůže mi nijak vyhovět.Manažer pobočky v Ostravě mi sám osobně řekl, že o této doby odstoupení (14 dnů) schválně neříkají, jelikož jsou poté půjčovna nikoliv prodejna aut (o tomto jednání mám hlasový záznam v mobilu).NIKDY AUTOESA

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
pepino81
10.2.2021
*
*
*
*
*

Co se týká výkupu tak velká bída.Jěště že jsem to měl blízko.Jinak je cesta do tohoto bazaru přehlídka ztraceného času...Po telefonu nabídka přes 200tis minimálně...na místě ač auto ve všech směrech OK nabídka 135tis.Bohužel ty negativní recenze jsou zřejmě pravdivé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno