Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
94 hodnocení
liga1trans
11.6.2024
*
*
*
*
*

Rozhodne nedoporučuji, dohodli jsme se na ceně a na konec auto stalo o 15t. dráž, dali mi do toho nějaký dozor, pojstěni nesmyslné co jsem nechtěl. Cestou domu zapršelo a na čelnim skle se objevil skol, umějí to dobře zamaskovat. Dojedu na pumpu nejde otevřít elektro viko na PHM, za 4dny baterka je na výměnu. Takže ti 7hvezdiček ze 7, je jenom marketing, neznamená vůbec nic. Žádná reklamace neplatí. Nejhorší nakup auta, už nikdy víc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vladimira.veberova
5.6.2024
*
*
*
*
*

Koupila jsem si vůz Kia.s vozem jsem spokojená.Ale prodejce me bez mého souhlasu sjednal info dohled.Vim že jsem to podepsala elektronický a teď musím platit peníze za službu kterou jsem vůbec nevyuzivala.Dqvejte si všichni pozor co Vam tam připisují bez Vašeho vědomí.Podala jsem stížnost na vedení.ale nikdo se s tím nezabývá. Veberova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
potuckova.lucie
13.5.2024
*
*
*
*
*

Byli jsme velice nespokojeni, jak s jednáním na pobočce Praha Černý Most tak s tím, že jsme měli dostat k autu pneumatiky zdarma. Ty byly naprosto sjeté. Neprofesionální jednání!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
matiskapavel
7.5.2024
*
*
*
*
*

Tento bazar nedoporučuji ochota nula a k tomu ještě navýšili částku auta. Kontrola auta že by ho nějak představili žádná reklamace jedinou koupíte a zbohem .a ještě ho rychle při předání vyvezli za bránu a zbohem..od nich už nikdy nic...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Petra
30.4.2024
*
*
*
*
*

Při přidání auta na Bazoš nám okamžitě volali z Auto ESA, že mají o vůz velký zájem a ať přijedeme nejlépe hned a samozřejmě cenu, kterou jsme chtěli nám na 100% dají. Zároveň jsem si i vybrala auto na protihodnotu. To však nebylo na pobočce v Brně, tak mi po zaplacení poplatku za převoz auto za týden přivezli. Na předem domluvenou schůzku jsem jela i se svým mechanikem, aby auto prohlédl. Samozřejmě sjednaný čas absolutně nikoho nezajímal. Čekali jsme jak na výkup, tak i na předvedení nového vozu. Po dvou hodinách jsme se dozvěděli, že o auto nemají vůbec zájem, protože tyhle motory už nejsou “in”. Při dotazu, proč nám tedy několikrát volali, že mají o tohle auto zájem a věděli všechny technické údaje nám nebyl schopný mladík odpovědět. Takže jsme odjeli do konkurenčního autobazaru, odkud jsme do svou hodin odjížděli s novým autem. A záloha na přivezené auto? Tak tu už asi nikdy neuvidím. 🤷🏻‍♀️ I když mi bylo slíbeno, že se mi určitě někdo z Brna ozve a toto vyřeší. Tak už měsíc čekám. A takhle se vydělávají peníze… Takže doporučení? NIKDY více….

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne2
sona.mazgutova
26.4.2024
*
*
*
*
*

Dobrý den. Před třemi týdny jsme navštívili Auto Esa v Pardubicích. Pan Sulovský s panem Šotolou se nám věnovali od první otázky až po podpis kupní smlouvy. Jejich přístup byl vstřícný, milý a profesionální. Děkujeme. S.Mažgutová s manželem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
beda.xx
18.4.2024
*
*
*
*
*

Tady ten autobazar vůbec, ale vůbec nedoporučuji. S operátorkou byla domluvena cena, kterou jsem požadoval za prodej svého vozidla a zdůraznil jsem, že nemíním o ceně dál vyjednávat. Samozřejmě že souhlasila a ubezpečovala mě, že požadovanou částku mi na pobočce (v Ostravě) vyplatí, že oni ví o všem o čem se teď bavíme po telefonu. Tak mě hned objednala na druhý den a na určitou hodinu. Samozřejmě, že po příchodu na pobočku v domluvenou hodinu si vás nikdo nevšímal. Ani po několikátém upozornění, že jsem tady objednán na domluvenou hodinu mi vždy bylo odpovězeno, že ještě tak 15 minut ať počkám a že se mi budou věnovat. Z těch 15 minut čekání bylo dalších cca 90 min. A to byl teprve začátek nervů. Pak byla další hodina dohadování o ceně za vozidlo. Myslím, že dál se tady rozepisovat už nemá ani smysl, protože bych musel psát jenom sprostá slova adresu bazaru. Co se týče podnětu ke zlepšení ze strany bazaru bych doporučil - zavřete to. Nedělejte to - když to neumíte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
frant.svec
15.4.2024
*
*
*
*
*

Nespokojen - i když jsem si auto zamluvil, tak mi jej prodali ještě o 10 tis. dráž, než byla momentální cena. Jsem důchodce a chtěl jsem koupit co nejlaciněji, bohužel ...Všade vyskakuji samé slevy, ale ve skutečnosti spíše opak. Jedná se o Renault Kadjar byla cena 280 tis. prodáno za 290 tis. O slevu se prý člověk musí hlásit !! Prodej v Čes. Budějovicích Frant. Švec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
pplk.koddy
14.4.2024
*
*
*
*
*

Na internetových stránkách jsme našli vozidlo,o které jsme měli vážný zájem.jelikoz po telefonickém dotazu,byl pracovník dost arogantní a nepříjemný,jeli jsme ihned na pobočku v Ostravě,aby nám vozidlo neuteklo.tam jsme byli srdečně přivítání a bylo nám řečeno,že vozidlo je dovoz a čeká se na dovozovou STK.proto jsme nemohli zaplatit poplatek za převoz vozidla mezi pobočkami.nicmene jsme byli ujištění,že jsme první a budou nás okamžitě informovat!potom ještě několikrát volali,že ještě stále něco chybí ale,že se ihned ozvou.potom se měsíc nic nedělo.po našem zavolání nám bylo suše sděleno,že auto je prodané a je jim to líto!takže tam už nikdy nic!je to snad horší než AAA,a to je co říct!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
pplk.koddy
14.4.2024
*
*
*
*
*

V daném bazaru se nám líbil automobil,ale byl v Praze.Byli jsme ujištění,že je v naprostém pořádku,proto jsme zaplatili poplatek za převoz do Ostravy.automobil přivezli.kdyz jsme se na něho jeli podívat,požádali jsme pracovníka,aby auto nestartovali,že chceme slyšet studený start.udajne žádný problém!za minutu jsme viděli jak auto jezdí po bazaru.odesli jsme a vrátili se za tri hodiny.pri zkušební jízdě nefungovala žádná čidla přední části vozu a nefungovalo vyhřívání sedadla.bylo nám řečeno,že vozidlo nechají opravit a ozvou se.dva měsíce nic.po dalším týdnu se ozvali,že vozidlo je opraveno.zaroven nas ujistili,že nám vykoupí protiuctem naše vozidlo.na vše včetně nájezdu km se vyptali a řekli,že mají zájem.po příjezdu jsme jejich vozidlo vyzkoušeli a zjistili,že oprava byla provedena napůl a sedadlo vůbec nehřeje.na výkup vozidla řekli,že nemají zájem,že má moc najeto!zákazník vedle nás se mě zeptal,co se nám stalo,tak jsem mu to vyprávěl.v tom vyběhl prodavač a začal na mě zvyšovat hlas a vyhazovat mě ven!při mém odporu vylezl i manažer a začal být také velice arogantní!půl hodiny před tím sealem nerozplyvali....ESA už nikdy,dávejte si pozor!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno