Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Petula
22.9.2019
*
*
*
*
*

Ceny nastavené poměrně vysoko. Akční cena jen při využití úvěru a jednání prodejce jak s malým klukem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Andy
31.8.2019
*
*
*
*
*

Do auta už jsme od zakoupení investovali nemalé peníze. Auto mělo mít najeto 65tis km, ale už teď vim, že to bylo určitě víc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zdeněk
9.8.2019
*
*
*
*
*

Po dobu co si auto vybíráte a jste ochotni si nějaké koupit jsou velmi ochotní a milí, což se ale rázem změní po zakoupení auta a nedej bože, že chcete řešit reklamaci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
loudova.katerina
25.7.2019
*
*
*
*
*

Zarezervovala jsem si u nich auto, které se zde nenacházelo, ikdyž mi po telefonu tvrdili opak. Jenom oblbujou lidi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel
18.7.2019
*
*
*
*
*

Problém s dvouhmoťákem a EGR ventilem, reklamace neuznána ikdyž auto nemám ani měsíc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kerstes
24.6.2019
*
*
*
*
*

Problém s motorem už řeším asi měsíc a marně. Auto mám necelé tři měsíce od koupě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Standa
19.6.2019
*
*
*
*
*

Velký výběr ze Škodovek, ale kvalita u některých vozů opravdu špatná. Vše vypadá na oko pěkně, ale realita je pak jinde. Zakoupená Fabie HTP trpí únikem oleje a vůbec nejede.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Katerina.cad
21.2.2017
*
*
*
*
*

Zaplatila jsem autobazaru rezervaci ve výši 3000 Kč, že si napřed vyřeším financování po vlastní ose. Leasing přes ně byl zbytečně drahý a navíc nemožný pro začínající podnikatele s krátkou historií. Když jsem přišla během rezervační lhůty i s penězy pro vůz, zjistila jsem že je prodaný!!! Arogance v hlasu během provizorní omluvy mne vytočila. Manažer mne vůbec nepustil ke slovu a byl nečekaně nepříjemný. Aliby jako : příkaz zhora, pro nás je výhodnější prodej s financováním přes nás a Vy jste stejně neprošla (jako kdybych byla v registru!), tak se uklidněte, je to byznys, nashle. Peníze sice mlčky vrátili, ale nepřístojné chování manažera namísto projevené pokory, přiznání chyby, lítostí nad nedodržením psané dohody?! Ani náznakem..to si nezasloužilo ani podání ruky na závěr. Ta se totiž podává člověku, který si to za svůj postoj zaslouží i když obchod nedopadne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jiří Rada
9.2.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem na doporučení známé auto Škoda v Auto ESA - po ujetí 30 km se rozsvítila kontrolka mazání, reklamaci nepřijímají, přestože auto má platnou STK takže 46000,- cena za auto jsou v nedohlednu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Daniel Círa
11.12.2016
*
*
*
*
*

Na Škodovky asi nejlepší výběr v Praze. Koupil jsme u nich už třetí auto a jen jednou jsme řešili reklamaci, kdy mi proplatili opravu v autorizáku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Skorkovská 1310
  • Praha 9 - Kyje
  • 198 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno