Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
7 hodnocení
svobroy
8.4.2024
*
*
*
*
*

Dobrý den, tak auto Esa Brno ? Obrátil jsem se na tuto společnost s vírou, že jejich přístup a chování bude směřovat více ke spokojenosti klienta, než prodat za každou cenu vůz ! Myslel, jsem, že mezi auto Esa a AAA auto je v tomto směru propastný rozdíl.... Není !! Koupil jsem vůz za "hotové" ( 150000 Kč ). Když jsem tento vůz s jejich "mechanikem" projel cca 2 km, tak tento zesílil autorádio. Nedošlo mi to, později jsem přišel na to, že auto má prasklý výfuk, nu což spravím na své náklady, jenže, když mechanik auto zvedl, aby danou část výfuku vyměnil, tak se naskytl pohled na zcela potećenou vanu od oleje. Kromě tohoto všeho má auto ještě jednu skrytou vadu....na autorádiu je viditelný displej cca 30 min. od prvního nastartování - potom display zcela vybledne !!! Napsal jsem tedy reklamaci na kterou mi na slovo vzatý odborník odpověděl, že reklamace není přípustná, neboť jsem absolvoval zkušební jízdu ( 2 km ) a za tu dobu jsem měl vše poznat !!! Budu se obracet na právníka, tak v tuto chvíli nemohu napsat jak vše dopadne. Jediné poučení pro mě a rada pro potenciální zákazníky tohoto bazaru je : Vyhnout se z daleka takovým obchodníkům upřednostňujících prodej za jakoukoli cenu, před spokojenosti zákazníků !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Radek
20.3.2023
*
*
*
*
*

Auto ESA pobočka BRNO. NIKDO neřekl, že záloha za převoz auta z pobočky na pobočku je NEVRATNÁ! Nemluvě o tom, že dovezené auto bylo v katastrofálním stavu, kde by kolem STK nemohlo ani projet. Nejde o tech 2000, chapu naklady na prevoz, ale o to, že to nikdo neřekl předem a dovezli šrot a ne auto. ČOI s tím asi moc neudělá, ale podnět tam poputuje určitě! PS: V AAAAUTO maji zálohu vratnou. Z AUTO ESA už ani stěrač!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
denisa.mkm
23.3.2021
*
*
*
*
*

Kupovali jsme auto Skoda Fabia III v unoru 2021 a jsme velice spokojeni s autem. Bylo zanovni z roku 2017 a melo malo najeto, coz mi potvrdili i nasledne po koupi v autorizovanem servisu Skoda, auto je uplne jako nove. Takze za nas super. Jedine co, tak jsme si od nich nechali udelat i prepis auta a trvalo to skoro 3 tydny, takze jsem pak mela problem s prodlenim nove havarijni pojistky, protoze jsem to bez TP nemohla uzavrit a musela jsem cekat, nez prepis doresi, ale budiz. Jinak za nas super. Denisa.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Houdy
18.6.2019
*
*
*
*
*

Zakoupené auto dle slov prodejce "ve velmi dobrém stavu" bylo ve smlouvě vedeno jako auto na ND! Bohužel jsem si toho vůbec při podpisu smlouvy nevšiml !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarda
31.8.2016
*
*
*
*
*

Aut by mohli mít víc na výběr, přesto se mi podařilo ulovit slušné vozítko, s autobazarem slušné pořízení, zařídili i půčku, takže ok.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lukáš
30.6.2016
*
*
*
*
*

Do bazaru jsem šel na jistotu, jenže mě nenapadlo si auto předem rezervovat, takže mi ho pán vyfouknul skoro pod nosem. Naštěstí tam těch aut mají fakt spoustu, takže jsem po dlouhým šmejdění našel náhradu. V závěru možná lepší než jsem měl původně v merku. Každá zkušenost dobrá. S autem jsem spokojen a bazar na mě taky působil na pohodu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
pavelklimama
29.5.2015
*
*
*
*
*

Před třemi týdny jsem tu kupoval Škodu Fabii. Cena odhaduju podobná jiným autobazarům, co tak odhaduju. Mají tu bohužel menší nabídku než v hlavní pobočce na Štěrboholech, kde jsem byl taky, i tak si ale celkem vyberete. Navíc vám to auto případně přivezou z jiných poboček. Celkově spíš spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Přidat hodnocení
  • Opuštěná 
  • Brno - Trnitá
  • 602 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno