Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
9 hodnocení
SM
7.9.2019
*
*
*
*
*

Pokud nechcete mít problémy a nervy s uplatňováním náhrad za skryté vady apod. tak je lepší se jim vyhnout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Gorgon
4.9.2019
*
*
*
*
*

Telefoní operátorka Vám namluví téměř cokoliv, aby vás dostala s autem na výkup a výkupní technik vás pak uvede do kruté reality, když vám po dvou hodinách čekání nabídne o 1/3 nižší částku, než by jste dostali od soukromníka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jacob
29.8.2019
*
*
*
*
*

Reklamace přes jejich onlin formulář, do dvou dnů doporučený dopis, že reklamace byla zamítnuta, aniž by kdokoliv zjišťoval důvod reklamace!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sládek
9.7.2019
*
*
*
*
*

Jejich zlodějské praktiky neznají hranic. V autě přemazali u řidící jednotky chyby. Teď se zjistilo, že auto má několik vážných problémů, které nebudou finančně levné. Auto esa nereagují ne email a už ani na telefon.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Filip
3.7.2019
*
*
*
*
*

Zarezervované auto se zde vůbec nenacházelo. Auto mělo být údajně prodané, ale v inzerci bylo i nadále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš
21.6.2019
*
*
*
*
*

Některá auta vůbec neodpovídají popisu, hlavně co se týče počtu ujetých kilometrů! Auta umí dobře navonět a naleštit, ale kvalita je někde jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rubby
18.6.2019
*
*
*
*
*

Celkem otřesné jednání se zákazníkem. Když jsem si rozmyslel nákup automobilu po zkušební jízdě, jelikož se mi na autě několik věcí nezdálo, tak měl prodejce otravné průpovídky a narážky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Borodino
11.11.2018
*
*
*
*
*

ok

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petrbohacek32
25.8.2015
*
*
*
*
*

Kupoval jsem tu s manželkou VW Polo. Vyřízení bylo tak nějak normální jako všude jinde (žádný extra bonusy ale ani podpásovky při prodeji) , auto zatim jezdí bez problémů a žena si ho chválí. Původně jsem ho sice chtěl dovést od kamaráda, co tahá auta z Německa, vyšlo by to o dost levnějc, ale nakonec nakoupil tady a rozhodně si nemůžu stěžovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Černokostelecká 327
  • Hlavní město Praha - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno