Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
18 hodnocení
erin
15.3.2021
*
*
*
*
*

Téměř nikdy nepíšu recenze, ale tady musím. Dnes jsme si nechali přivézt auto pracovníky auto Esa se službou Auto až domů s tím, že auto necháme prohlédnout v našem blízkém servisu. Mechanik přišel na stočený tachometr díky zapomenuté cedulce ve dveřích ještě z Německa. Auto si odvezli tedy zpět s tím, že kupovat auto s důkazem stočeného tachometru nebudeme. Technik se omluvil s tím, že to budou řešit, že to je opravdu vyjímka. Že jim cestou upadl svařovaný výfuk ani nemá cenu zmiňovat. A o pár hodin později je to samé auto na jejich stránkách znovu, za stejnou cenu a počtem kilometrů!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
774193419
23.2.2021
*
*
*
*
*

Je vcelku zbytečné utrácet peníze za pojistku skrytých závad, když v případě poruchy motoru Vám auto essa oznámí dopisem že auto Vám neopraví neboť je staré a použité. Obávám se že další sliby tohoto ústavu ohledně servisu vyjdou planě. Takže doporučuji nevěřit a nekupovat předražené auto. Za mne jedna hvězda. Pavel Bobek Sokolov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vitil
16.2.2021
*
*
*
*
*

Dne 18.1.2021 jsem zakoupil v Auto Esa na pobočce v Ostravě vůz VW Passat rok 2008...Později jsem si nechal v autorizovaném servise Auto Heller prověřit vozidlo, kde bylo zjištěno, že v roce 2013 už vůz měl najeto 290 000Km a Auto Esa ho prodávali s údajem najeto 233 202km při koupi (18.1.2021).Po kontaktování reklamačního oddělení mi přišla odpověď, že reklamace byla zamítnuta z důvodu podepsání protokolu o stavu vozidla. Šel jsem tedy na pobočku osobně, kde mi pán manažer vytisknul znovu Protokol o stavu vozidla, který mi původně záměrně nedali. Podpis byl pouze na třetí straně a nikoliv na první ani druhé, manažer pobočky mi to nebyl schopen vysvětlit.Jsem si vědom, že jsem první ani druhou stranu, kde je vše podstatné neviděl, a byla mi tedy na tabletu pro podpis nastavená pouze třetí strana k podpisu.Manažer mě odkázal, abych napsal řediteli Auto Esa o doplňující slevu popřípadě výběr jiného vozu, kde mi přišla odpověď, že jsem měl možnost od smlouvy odstoupit celých dlouhých 14 dnů a nemůže mi nijak vyhovět.Manažer pobočky v Ostravě mi sám osobně řekl, že o této doby odstoupení (14 dnů) schválně neříkají, jelikož jsou poté půjčovna nikoliv prodejna aut (o tomto jednání mám hlasový záznam v mobilu).NIKDY AUTOESA

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
pepino81
10.2.2021
*
*
*
*
*

Co se týká výkupu tak velká bída.Jěště že jsem to měl blízko.Jinak je cesta do tohoto bazaru přehlídka ztraceného času...Po telefonu nabídka přes 200tis minimálně...na místě ač auto ve všech směrech OK nabídka 135tis.Bohužel ty negativní recenze jsou zřejmě pravdivé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
katjaalexandra
11.1.2021
*
*
*
*
*

Auto esa nikdy více. Nejdříve jsme čekali tři týdny na auto a když jsme už měli jít podepsat papíry tak celý den čekání i když jsme byly objednaný na čas.! Ve finále DPH nebylo odvedeno z auta ale pouze že služeb. I když dotyčná osoba věděla že si budu odepisovat DPH neřekla nám že na faktuře bude DPH za auto 0 Takže nikomu nedoporučuji vůbec koupit auto od autobazaru Esa.😠😠😠😠😠😠😠

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
zedkovka
30.12.2020
*
*
*
*
*

V žádném případě bych přes tuto firmu nic nekupoval, a to mě zklamali už jen při telefonickém jednání, vše co slibují na netu je jen sprostá lež !!!! Vyberete si auto, na které se těšíte, vše si zorganizujete ,a pak vám zavolají, že to auto je vlastně už pryč ( přesto, že Vám pošlou potvrzující mail, že mate online rezervaci ,k tomu rúzné slevy, zimní pneumatiky zdarma apod.) a snaží se Vám vnutit jiné auto !! Odporný podvod, zvláště v této době, lituju ty zaměstnance, kteří musí takhle lhát lidem, aby měli práci...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
k.p
23.12.2020
*
*
*
*
*

V nabídce na internetu mají vozy, které vlastně fyzicky vůbec nemají. Řeknou vám, že zrovna to auto někdo asi koupil a snaží se vám nabídnout jiné auto např. s horším motorem a celkově v horším stavu.. Velice mě zklamali..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne3
Jirka
6.5.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, firmu nemůžu ohodnotit ani jednou hvězdičkou a doporučuji všem se této firmě vyhnout obloukem a pokud už něco v ESA kupujete pořádně si přečíst všechny smlouvy, které podepisujete, snaží se Vás dostat do stresu a pod tlak, snaží se co nejdříve auta zbavit asi vědí proč, při zkušební jízdě zjištěné sebemenší závady chtějte odstranit, jinak auto nekupujte, reklamaci Vám s velkou pravděpodobností zamítnou, naslibují hory doly v podobě různých pojištění, které si samozřejmě musíte zaplatit, ale při podrobném prostudování zjistíte, že jste zaplatili něco co je téměř k ničemu. Stydím se, mám vysokou školu a nechal jsem se totálně napálit. Chtěl jsem zánovní auto s malým nájezdem, ale z toho co jsem pod tlakem a ve stresu pořídil jsem velmi zklamán. Jirka a zkušenost s ESA v Olomouci - 6.5. 2020

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
milan
9.7.2019
*
*
*
*
*

Dozvěděli jsme se o autu jen lži a polopravdy.Souhlasí jen počet najetých kilometrů.Bylo nám řečeno že auto mělo jen malý ťukanec v přední části.Zavezl jem auto do servisu a po patnácti minutách zjistili histori vozu.3 krát bourané škoda celkem za 159000.Ať mi nikdo z bazaru neříká že o tom nevěděli.Při výkupu na nic nepřišl………..Jak říkal servisák už tě mají.Měl pravdu.Reklamační protokol nezabral.auto za 110000 má hodnotu 60000.Jsem idiot a už nikdy více ale po 8 hodinové grilovačce vbazaru jsem by již velmi unaven a podepsal jsem aniž bych si ten štos papírů přečetl.Za chyby se platí ale aspoň už teď vím že ty reportáže v televizi o autobazarech nelhaly a že se jim nedá věŕit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
DanielH
24.6.2019
*
*
*
*
*

Na autě začalo odcházet po zakoupení hodně věcí. Auto ESA se k tomu staví zády.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno