Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
92 hodnocení
Kubajz
25.5.2023
*
*
*
*
*

Koupil jsem od auto ESA BMW X1 - auto oprava za 86 000 Kč - neuznali vůbec nic. Hlavně slibovali dojeďte si do servisu BMW a v případě problému dáme slevu a dohodneme se. Nikdy u nich nic již nekoupím a všem nedoporučuji. LHÁŘI A PODVODNÍCI !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne3
Bobeš Kubeš
22.5.2023
*
*
*
*
*

Auto Esa Mladá Boleslav . Milí lidé , ale to je vše. S úsměvem mi nabídli na protiucet cenu o 50000 Kč nižší než u konkurenčního AAA. Navíc to vylepšili nabídkou vozu kdy z požadavků které jsem měl splnili jen to že sháním auto. Když prodejce viděl mou nespokojenost byl viditelně naštvaný. Sory pokud chci auto od r v 2017vnebo mladší s nájezdem do 130 000 , velikosti sedan Rapid ,Octavia a pod tak mě opravdu nezajímá mě krátká Fabia že 2013 s nájezdem vyšším než 200000 km za 160 000 a pod. mě opravdu nezajímá ani když mi vysvětloval že to je rodinné auto ok a můžu ho mít hned. Nesolidnost při ocenění vozu ,snaha prodejce nacpat mi něco co nechci. A jako bonus telefonistka z ESA ,jak že jsem byl spokojený. Řekl jsem že nebyl ,zeptala se mě proč na což jsem jí řekl že rozdíl ve výkupní ceně u nich a konkurence o kousek vedle 50000 kč mi v polovině slova položila telefon. 😀 No ESA v MB asi už ne ,myslím že stačilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
luci.koboska
12.5.2023
*
*
*
*
*

Kupovala jsem Roomstera v Autoesa v Mladé Boleslavi . Přístup pana manažera i všech ostatních byl naprosto profesionální , byli velmi vstřícní a ochotni . Auto bylo ve stavu , který byl inzerován. Po prohlédnutí všech nedostatků jsme dostali slevu a ještě benzin do nádrže na cestu domů. Přítel auto doma cele prohlédl , je automechanik a lepší auto za tuto cenu jsme nemohli koupit . Moc dekujeme a rádi se na Autoesa opět obrátíme .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne7
006semtex
11.5.2023
*
*
*
*
*

V Auto ESA jsem si zakoupil Škoda Octavia konkrétně 19. 4 2023 a do dnešního dne nemám od toho doklady hlavně že všude se udává do 14 dnů podle zákona že auto bude přepsané policie mě už párkrát zastavila a už nevím na co se mám vymlouvat takže teď mi nezbývá nic jiného než auto odstavit a nadále čekat protože na technické průkazy se nedovoláte pouze přes email tam jsem poslal už tři emaily a teprve dnes odezva že teprve to budou odesílat na přepis takže katastrofální přístup což od autobazaru jsem rozhodně nečekal že budu takové problémy mít s doklady

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
doutnacjosef
14.4.2023
*
*
*
*
*

Dobrý den . Začátkem roku jsem si zde kopil auto, stálo trochu více peněz, ale splnil jsem si svůj sen. Hned druhý týden byl problém. V autorizovaném servisu mi odhadli opravu na 300000kč!!! Šílené. Řekli mi že při koupi vozu tam již závada byla , ale pravděpodobně tam byla už při výkupu a projevila se až když jsem jel s vozem delší vzdálenost nad 100km. Po přečtení recenzí jsem byl zoufalý. Ale reklamace mi byla okamžitě uznána . Vše převzal pan hlavní manažer v Praze Štěrboholech do svých rukou na mnou vybraný druhý vůz jsem dostal slevu, plus V.I.P. jednání, takže nakonec velká spokojenost a panu hlavnímu manažerovi velice děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Majimaji
25.3.2023
*
*
*
*
*

Dobrý den za mně hodnocení neuspokojivé. Za prvé ukázali mi první auto třískalo to v motoru tak říkám pánovi Vy to neslyšíte ,odpověd byla to dělají všechny levnější vozy,ptám se na olej,filtry,klinak(odpoved co by ste chtěla za 75000 ,má odpověd pojízdné auto Zvláštní je že druhý vůz ,už zněl jinak .Spojka taky zabírala jak měla né až nahoře.Podle mého úsudku řekli si hloupá ženská ,nejsem automechanik ,ale poznám jak má znít motor a chovat se auto při jízdě.Doporučují návštěvu opravdu se svým nějakým známým co rozumí autum. .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
Gilarová
22.2.2023
*
*
*
*
*

Chtěla bych jen říct, že jsem velmi spokojená s tímto autobazarem konkrétně v Ostravě. Moc milí personál mají lidský přístup nejste pro ně nějaké číslo v pořadí jak v AAA AUTOBAZARU. Kluci jsou příjemní umí s vámi jednat jak se slušným zákazníkem poradi,pomůžou najdou nemají problém s vámi projed v pc jejich nabídku řeknou vše o autě.. netvari se u toho otráveně jak ve výše jemnovanem bazaru.. s ESA mam jen samé dobré zkušenosti nabídnou opravdu nejvyšší možnou cenu i s auty jsem byla od nich spokojena. Rada se vždy pro nové auto obrátím na tento auto bazar a věřím že si vyberu a odjedu zase domů spokojena..ste moc fajn a díky ESA. jen tak dál. M.Gilarova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne12
pesekmar
20.2.2023
*
*
*
*
*

dostal jsem slevu v ceně letní gumy v ceně výbava auta srovnání povinného ručení - po vyjednání slevy vyhrožování, že o ni přijdu a to v situaci, kdy jsem zjistil že o platnosti bomby na LPG mlží a zjištěno že revize rozvodu plynu je půl roku stará. - chybělo inzerované propojení bluetooth - nefunkční zásuvka 12 v - chladící kapalina pod min. registrace vozidla lze usmlouvat z 1 700 kč na 1 200 kč. Je to totiž v jejich zájmu. Stejný čas však strávíte na poště, kde také zaplatíte za PM.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dvorakmeister
17.2.2023
*
*
*
*
*

Naprosto příšerný přístup. Shrnutí třemi slovy. PŘÍŠERNÝ! Objednáno výkup vozu na 17h. V 16:30 telefon, jestli opravdu stíhám přesně na pátou... Ujišťuji pána, že s tím počítám a že v pět hodin jsem na místě. Přijíždím do bazaru v 16:55. K výkupu se ani nedá dojet, stojí v příjezdové cestě podivně odstavený auta, u nich zřejmě zákazníci a bazaristi s velice dobrou náladou... Jdu do boudy s bazaristy a říkám, že jsem objednán na 17:00. "Máme ještě několik aut, musíte počkat". Máme počkat u vozu? Nebo jak? „Nevím, třeba. Nebo si běžte třeba támhle sednout“ … prosím? Dobře, jdu si sednout a koupím si hnusný kafe z automatu… V 17:18 zvedám telefon a volám zpět na číslo, odkud se ujišťovali, zda to stihnu PŘESNĚ v pět hodin. Paní s medovým hlasem se diví a prý bude volat na pobočku. Já se mám jít připomenout na výkup. Klepu na dveře s koulí, nohou je někdo otevře. Připomínám se a podotýkám, že 15 minut je slušnost a že mám i jiné věci na práci. Otrávený zaměstnanec od stolu mi říká že ještě musím nejmíň půl hodiny čekat a že je moc aut. „byl jsem objednaný na pátou, ještě jste mě naháněli po telefonu, abych tu byl včas!“ Odpověď že přijelo asi pět aut a že jich je moc. ˇříkám, že mě jako zákazníka přece nemůže zajímat jejich špatné plánování. „no to vás zajímat nemusí“ Váš vedoucí sedí předpokládám uvnitř? Jo klidně si běžte stěžovat. Zatmělo se mi před očima, třísknu dveřmi od boudy a v infarktovém stavu odcházím za manažerem. Ten mi s klidem říká, že když přijede auto z ulice, tak ho vezmou hned a že to objednání nemůžu brát vážně a že za to může Praha. Jediné slovo omluvy, od žádného ze zaměstnanců. Absolutně příšerné jednání se zákazníkem, kterého si sama ESA pozvala! Mají v Ostravě daleko biče svých pánů a podle toho se všichni zřejmě chovají. Od bazaristy po manažera. V autorizovaném servisu jsem sám několik let pracoval. Kdybych se jako zaměstnanec takto choval k zákazníkovi, tak bych měl nejdříve problém s vedením pobočky, hned na to se zastoupením značky a nakonec problém s výplatou. Tento bazar je neskutečně příšerné místo a všechny budu od jeho návštěvy odrazovat!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano15 ne0
Milano
16.2.2023
*
*
*
*
*

Podvodníci. S úsměvem mi prodali auto, u kterého blikalo Adblue. Jelikož jsem auto s Adblue nikdy neměl, uvěřil jsem jejich povídačkám, že stačí Adblue dolít. Samozřejmě nestačilo! Zadělal jsem si na velké problémy. Reklamace? Jenom se mi vysmáli... Autoesa - vyhněte se velikým obloukem!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno