Hodnocení firmy Auto ESA - prodej automobilů

*
*
*
*
*
90 hodnocení
fanda.step
28.7.2023
*
*
*
*
*

Tak žena potřebovala levné auto na pojezdy městem... Nakonec si vybrala Peugeot 206 sw na pobočce Praha - Černý Most. Cena pouhých 49K. Dal jsem 2K za rezervaci a převezení z jiné pobočky (Plzeň) s tím, že se mi cena odečte z kupní. Do této fáze vše v pohodě. Dorazili jsme ve smluvený čas na pobočku. Vůz tam neměli. Čekali jsme přes 2h než ho dovezli z jiné pobočky. Už to mne mělo varovat. Po celou dobu se nám skoro nikdo nevěnoval. Ale budiž. Vůz mi prohlédl známý a sdělil, že na pvní pohled a poslech vidí problém jen v děravém výfuku (následně sleva 5K), ale že jinak to vidí celkem dobře. Vůz jsem vzal a tady začaly problémy - neskutečné zmatky s technickým průkazem (už ho dávno mám a dodnes mi chodí zprávy...). Po dvou týdnech začal zlobit centrál (kvůli vadnému čidlu u kufru). Budiž, za tuhle cenu nečekám zázraky. Zavolal jsem známému z malého servisu na severu Čech, protože jsme se tam chytali na návštěvu. Tam jsme dojeli celkem bez problémů. Ty začali hned tam. Auto začalo co chvíli chcípat (doufal jsem jen v ten výfuk). Bohužel problémy děsné - špatná baterie, prý vadné přepěťové ochrany, lambda sondy a nakonec i v čudu řídící jednotka. Když jsem si to sečetl, tak bych do toho musel vrazit skoro jednou tolik. Od auta za 50K fakt moc nečekám, ale tohle byl narychlo a naoko zflikovaný zmetek. Certifikace od Cebia, prohlídka servisákem - opravdu úsměvné. Vím, že zde není šance cokoliv vymoci a po přečtení komentářů nemá cenu ani ESA kontaktovat. Jedno vím jistě - už nikdy od této společnosti. Ale jelikož se mi auto líbí, tak do něj nějakou tu kačku vrazím a zkusím zprovoznit. Třeba alespoň chvilku poslouží - tedy pokud se ho povede zprovoznit. O autobazarech nemám žádné iluze, ale toto je krásná ukázka - lidé pozor a na tyhle lumpy fakt kašlete.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
piskotx120591
26.7.2023
*
*
*
*
*

Na pobočce v Pardubicích zakoupen vůz za 127 000 reklamace zamítnuta při ujetí 223 km rozsvítila se kontrolka motoru opravář vyhodnotil servis na generální opravu,takže dalších 55000 oprava už nikdy nezvolím auto Esa sou to podvodníci a nárok na reklamaci nulový po třech dnech od koupě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
p.o.s.t.y
16.7.2023
*
*
*
*
*

Ze začátku milý přístup, vše co jsem potřeboval jsem s nimi vyřešil, jenomže potom jsem si od nich koupil auto za nemalou částku, to že stav auta vůbec neodpovídal ceně byla jedna věc, ale to že už to jsou 4 měsíce a nebyly schopni mi zaslat technické průkazy od vozidla, na telefonáty neodpovídají (a když už se poštěstí, přesměrují mě na e-mail) a když jim člověk napíše e-mail tak odpověď nedostane Jako plus k dnešnímu dni mi přišel od nich e-mail s tím že ode mě chtějí zaplatit pokuty v celkové výši 2000 kč Tento bazar je výsměch, radši bych si koupil auto za 10000 a narval do něj dalších 120000 než si koupit auto od ESA za 130000 které je v příšerném stavu, a pominu to že mi nabízeli motor 1.8 kompresor s tím že je to nafta

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
kaconela97
14.7.2023
*
*
*
*
*

Dobrý den, V prvním hovoru paní velice příjemná a umí nalákat. Samozřejmě jsem tušila, že mě chce prostě dostat do bazaru za každou cenu, ale i přes mé dotazy opravdu k věci mě ujišťuje o tom, že opravdu cenu dodrží kterou chci a mají okamžitého kupce pro mé auto... Přijedu do bazaru, tak kupce samozřejmě nemají a prý to takto nefunguje... Cenu mi chtějí okamžitě shodit o 50tis kč a to ho neměli ani na zvedáku. Pouze proběhla dvou minutová jízda kolem kruháče. Nakonec, abych to měla již z krku asi po dvou hodinách čekání jsem přistoupila na cenu, kdy mě mechanik ujistil, že je to celková cena kterou už dostanu bez poplatků.... samozřejmě také ne.... čekala mě další hodina čekání na smlouvy a při podpisu je nevyhnutelný poplatek 2 tisíce o kterém údajně mechanici nevědí.... Za mě je tohle opravdu neslušné, nevhodné chování a auto esa tedy již nikdy vickrát… Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Tomáš
9.7.2023
*
*
*
*
*

Jednoznačně podvodníci a lháři. Nějdřív volá milá paní, která je úplně paf z našeho inzerátu. Berou rovnou, jen ať přijedu. Po příjezdu na jejich pobočku, je najednou vše jinak. Auto má kosmetické vady a rázem je cena dole o 60 000 Kč. Velice nesolidní, nevěřte jim, neprodal jsem,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
padelek.martin
27.6.2023
*
*
*
*
*

Rozhodně nedoporučuji, podvodníci a slibovači. Prodával jsem auto, volali mi, jak "mají již kupce a ať okamžitě auto přivezu, že cenu akceptují bez výhrad atd" no dorazil jsem i s malými dětmi, přestože, že jsem objednaný na čas, tak jsem tam strávil 2,5 hodiny čekání (opakuji opět s dvěma malými dětmi) a přesto, že tvrdili, jak mají kupce, cenu akceptují tak najednou bylo vše jinak. Za auto nabídli o 140 tis méně, hluboko, velmi hluboko pod nejlevnějším autem na celém trhu, které je výrazně olítanější. Najednou žádný kupec neexistoval a jediný důvod, takto nízké výkupní ceny bylo stáří a počet najetých kilometrů, které byly jasně uvedeny v inzerátu, na který mi sami reagovali. Takže podvod, klam a absolutní neúcta k času druhých lidí. A navíc nevím, co tam dělali 2,5 hodiny, opravdu vrchol bezohlednosti a arogance. Nikdy více mě tam už nikdo neuvidí. Martin Padělek, Ford Tourne Custom.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Zaplacena služba
22.6.2023
*
*
*
*
*

Zakoupil jsem vozidlo 11.12.2022 s vozem jsem spokojený Zakoupil jsem i službu Monitoring vozidel s tím už je to trochu horší vše jsem udělal registroval službu přišel e-mail že budu vyzván k montáži nikdo se ale neozval. Po měsíci můj telefon na firmu byl jsem ujištěn že byla chyba přišel další e-mail že budu vyzván k montáži také nic.Celkem 6 e-mailu stále nic v 19.5.2023 zazvonil telefon že mne chtějí vyzvat k montáži po telefonu jsem byl ujištěn že moji reklamaci přijímání dotaz zněl jestli moje služba zaplacena na rok začne platit od data montáže nebo od data uzavření smlouvy dnes je 22.6 žádná odezva na reklamaci. Dnes jsem se obrátil na firmu Auto ESA s dotazem jestli my můžou pomoc smlouvu jsem uzavřel u nich bylo my řečeno že musím zase obrátit na firmu která ale nereaguje nevím proč tedy tuto službu vůbec nabízejí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
radekmachacek74
6.6.2023
*
*
*
*
*

Úplně stejná zkušenost jako většina co tady píše… několikrát vám budou volat ujišťovat se jestli přijedete no a když přijedete tak se sváma skoro ani nebaví protože není čas… 80km tam 80km zpět a auto jsem viděl jen na obrázku a nic podstatného jsem se nedozvěděl jen to že je bílé… u auto Esa nedoporučuji cokoli kupovat jsou to podvodníci!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
Kubajz
25.5.2023
*
*
*
*
*

Koupil jsem od auto ESA BMW X1 - auto oprava za 86 000 Kč - neuznali vůbec nic. Hlavně slibovali dojeďte si do servisu BMW a v případě problému dáme slevu a dohodneme se. Nikdy u nich nic již nekoupím a všem nedoporučuji. LHÁŘI A PODVODNÍCI !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne3
Bobeš Kubeš
22.5.2023
*
*
*
*
*

Auto Esa Mladá Boleslav . Milí lidé , ale to je vše. S úsměvem mi nabídli na protiucet cenu o 50000 Kč nižší než u konkurenčního AAA. Navíc to vylepšili nabídkou vozu kdy z požadavků které jsem měl splnili jen to že sháním auto. Když prodejce viděl mou nespokojenost byl viditelně naštvaný. Sory pokud chci auto od r v 2017vnebo mladší s nájezdem do 130 000 , velikosti sedan Rapid ,Octavia a pod tak mě opravdu nezajímá mě krátká Fabia že 2013 s nájezdem vyšším než 200000 km za 160 000 a pod. mě opravdu nezajímá ani když mi vysvětloval že to je rodinné auto ok a můžu ho mít hned. Nesolidnost při ocenění vozu ,snaha prodejce nacpat mi něco co nechci. A jako bonus telefonistka z ESA ,jak že jsem byl spokojený. Řekl jsem že nebyl ,zeptala se mě proč na což jsem jí řekl že rozdíl ve výkupní ceně u nich a konkurence o kousek vedle 50000 kč mi v polovině slova položila telefon. 😀 No ESA v MB asi už ne ,myslím že stačilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Přidat hodnocení
  • K učilišti 170
  • Praha 10 - Štěrboholy
  • 102 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0022:00
  • Út 9:0022:00
  • St 9:0022:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0022:00
  • Máme právě otevřeno